You Don't Know Me
You Don't Know Me!

Heyyy..



Hai, Mokcah for short. 97. Malacca.

Wish list.

Kereta
Canon DSLR
Lesen Kereta
iPhone 6s
new room
Fav handbag
GoPro hero 4

sebab

hai assalammualaikum, tak jawab dosa. haaa cliche sangat duhhh. hahahhahaa. maigod rindunya zaman zaman activ blog dulu masa form 3 kot tak silap. hahahhahaha memang gila blog dulu hahahhaha. tapi sekarang huuuuu setahun sekali kot baru bukak. hahahhaha. tujuan aku tulis ni takde benda pun sesaje je sebenarnya. nak menghiburkan hati yang duka yang lara yang letihhh. fuhh banyaknya. hahahhaa sebenarnya tulis sbb nak ngelakkan diri dari main fhone. well people nowadayskann. tengah berak pun boleh main fhone. hahaha nasib baik lagi la tak terjebak ikut sekali berak main fhone. hahahaha. ayat semua dah tunggang terbalik, maklumla dah lama nak matey nak sentuh blog tak update tak karang ayat pepanjang, semua pun dah tunggang terbalik. hahahaha typo pun aku rasa bersepah je ni. aku malas nak cek and betulkan balik, lantak leeeeeee. hahahaha. bak kata dak dak wicet aku punya sukahati aku leeeeeee.. lol

emmm lately ni penat sangat, penat teramat sangat, bukan lately ni la tapi masuk je semester september ni. hmmm class non stop. eh macam tipu pulak bila cakap kelas non stop hahahahaha. ada la stopnya cuma tak seberapa, tak semacam sem lepas. sem lepas banyk tidur. sem ni hmm. kalu dulu petang je wajib tidur, tapi sem ni petang je wajib ada classss. hahaha nampk tak aku ni sejenis yang kuat tidur. hhahaahhahaa biasa la tu, penant kerja tak sama dengn penat belajar tau. kadang penat kadang enjoy, tapi sesejak dah ngam gila dengn semua classmate rasa smeua seronok, but kekadang ada gak ah perasaan malas sbb nak tidur, woiii bapk kuat gila tidur, hahaahaha. tbh ahhh masa tengah seronok karang ayat ni pun assigment pun berlambakkkk woiiiii. eh tipu. satu dua je, eh yela satu dua pun assignment gak woii, markah gak woii. hahahahhahha. mcm aku mula mula cakp tadi la, eh takde la mula sangat, masa tetengah tu je, tulis sbb nak hiburkan hati je, hahahhahahhaha, sbb aku rasa bila typing ni rasa enjoy je, takde stress stress, benda apa yang aku tulis ni semua spontan je auu, takde kena mengena dengn yang hidup ataupun yang mati. ahahhahahhaha.

ok ok serius, hahahhahha weh dah masuk perenggan yang ketiga baru nak serius, hahahhahaha lek ahh, aku tahu aku tulis pepanjang ni pun takde orang nak baca wehh, normal ah, kau ingat kau artis ke ada orang nak baca semua benda noncent kau ni, en noncent bagi orang realiti bagi aku, sbb aku bukan jenis nak cerita gempak gempak, hahahhaa aku cerita based on apa yang aku rasa, apa yang aku alami, emmmm, aku bru usha blog blog lain tadi, apa tah orang panggil, hahahha nampk nau dah lupa. hahahhahahhaha. maafin dong,semua dah tak mcm dulu, emmm, dulu bila bukak best je baca orang punya, tapi sekarng mostly semua dah tak buat mcm dulu, diorang banyk cerita gosip gosip yang macam dah ada dekat fb, erkkk bosan bhai. hahahhaha whatever, aku masih sama yang dulu, cuma aku dah delte semua post ah. menyesal gila nak matey deleteee. huuuuuuu sedih. takpe la. ada la tu sbb ada benda tu aku boleh delete. bak katanya, ada hikmahh di setiap apa yang berlaku. kannnn. dah ahhh aku nak sambung buat assignment, nnti aku rajin aku update pasal aku pergi langkawi haritu hehehhee, sorry chocolate takde ok. semua dalam perut dahhh. hahahahhaha. eh apa lagi nak cakap, rasa bila dah start typing ni dah malas nak stop, rasa seronok, sbb macam ada orang ambil tahu apa yang kau tengah cakap. best au, yela maklumlah aku kan takde adik beradik perempuan so since dulu memang cakap sensornag gini. ahhahahahahahhaha dah ah bye.