You Don't Know Me
You Don't Know Me!

Heyyy..



Hai, Mokcah for short. 97. Malacca.

Wish list.

Kereta
Canon DSLR
Lesen Kereta
iPhone 6s
new room
Fav handbag
GoPro hero 4

3years

Hai sayang, ok ok kite bagi salam. excited pulak awak nak baca ea.. bru saya cakap terus cecepat tekan yelink tu. amboii, hahahhaa. waktu dekat tempat saya sekarang pukul 2.59 am hahaha mesti awak cakap acah acah duduk obersi je kan. ahhahahaha alahhh saje nak bagitahu pukul berapa saya start buat benda ni untuk awak. ok mcm ni cite dia......... jap fikir hahahaha haaa marah marah. alahh gurau sikit tak boleh. sikit sikit bengis. lek ah sayang. ok ok kite start ea.......😁

mesti awak mcm pelik kan asal sya tulis kat sini then nak suruh awak baca dekat sini then tekan link link tu semua tu kan. ahahhahhahaha. tujuan sya tulis kat sini sbb sya nak benda ni terus tersimpan kat sini je. sbb dekat sini takde orang nak baca kot melainkan awak. hahahah sya bukan artis ok semua orang nak baca. memang saya buat benda ni untuk awak sorang je baca, bukan untuk orang lain. hahahaha  yela kalau buat dekat ws nnti hilang. kalau tulis dalam kertas nnti awak buang. cammon ah sayang zaman dah modern so meh sini kita advance sikit tulis dekat sini hahahaha 😂. haaa mesti awak teringat dekat kertas yang saya bagi dekat awak dulu dulu kan. ahhh takpayah le acah acah sya tahu yang awak dah buang dah kertas tu. apetah tulis tak ingat, maklumlah dulu acah acah sweet nak tulis surat bagai. hahahha sya penat ah nk tulis atas kertas pepanjang cenggini . ahhahahah baik tulis dekat sini. senang, bila awak ada bettery ada data boleh baca hahahhaa. 

oii dah dua perenggan tak thu mende lagi mesti awak pelik lagi kan. asal le bnyk bebel bebel ni. hahaha ye ye ok sorry. takde sebenarnya sya nak cakap.....

kepada MOHAMMAD AZLAN BIN MOHD DAUD HAPPY ANNIVERSARY YANG KE 3 SAYANG hehehe. ye tahu tak sampai tarikhnya lagi, tapi saya saje je nak wish awal sbb masa tarikh tu nnti sya busy dengn final exam😭sya harap awak faham. sya mintak maaf sbb tak dpt nak celebrate 😭😭 tapi kan sayang jangn risau hadiahnya bulan depan yee. sbb sya betul betul busy sayang, tak sempat nak arrange semua. tujuan sya tulis ni nak wish tu then nak ucapkan banyak banyk terima kasih dekat awak sayang 😭😭😭 first year kita sempat celebrate kan. but second year semua buat hal masing masing sbb bergadoh. lama kan sayang kita gaduh hehehhehe. teruknya sya sbb terlampau percaya cakap orang. haaa cakap padan muka pulak, sya cakap benda betul ni aaaaaaaa. ye sya ngaku sya salah sbb terlalu percaya cakap orang then sanggup maki sumpah seranah awak pe semua. aaaaaa im sorry sayang, ye ah mana taknya, dah le awak buat hal sampai kita breakup emm cewdih awww. lepas tu datang pulak makhluk ALLAH yang lagi keruhkan keadaan emmmm. tapi sya tetap marah dengan perangai awak yg dulu marah sangat, eeeeee rasa nak penyek penyek je awak mcm saya penyekkan kertas tau. eeee geram. sbb sampai hati awak buat sya mcm tu dulu. emm k k kite lupakan benda dah lepas. hehehe jangn le bengissssssssss. sya cakap jeeee.

awak nak tahu tak, sebenarnyakan masa kita gaduh lama tu, benci mcm mna sya pun dekat awak kadang sya stalk awak jugak tau hehehhee*ape senyum senyum tu* jangn le gelak. sya nak buat pengakuan ni. hahahhaha. tapi hmm bila stalk sakit sangat hati *sya nangis sekarang* hmmmmmm sedihhhhhhh. awak tahu kan apa yg sya sakit hati. tapi sebenarnya sakit tu sampai sekarang ada 😢 demi ALLAH saya cakap, sya tak boleh lupa semua tu sampai sekarang, rasa mcm hmmmmmm. sya tahu awak tahu perasaan saya mcm mna. yela mana taknya. awak buat sight dengn perempuan lain siap suap suap, sya sendiri pun tak pernah dapat mcm tu tau hmmmm. lepas tu awak upload gambar dengn perempuan tu siap caption "bakal" pehh berapi wehh hmmmm. sbb dengn sya awak takd epun buat semua benda tu, hmm bila ingt sekarang sya nangis tau, jujur cakap, sbb sya rasa awak tak sayang sya, sbb sya rasa dia ada semua yang sya takde. she got everythinggggg. she's prefectttt, sesuai dengn awak. hmmmmm sakitnya hati 😭 hmm. ok new topic huhuhuhu ini karangan sekadar luahan perasaan saya yg selama ni saya pendam. emmm ok bye abaikannn 😀

Tapi.... sekarang awak dah berubah, sya suka sangat dengn awak, alahhhh dia tanya pulak dah apa yg berubah ahahhahaha. entah la sayang walupun tak bnyk tapi ada la. salah satunya awak dah pandai urus duit awak yesss itu perubahan paling besar, alhamdulillah murahh rezeki awak sekarang kan sayang, semoga ALLAH berkati semua rezeki awak hehehe, jangn selalu membazir, kumpul duit boleh khawin. hehehe.cepat sikit tau hehehe. 

Terima kasih sayang sbb bila kita dah getback balik awak dah tunjuk perangai yg baik hehehhe, awak dah rajin layan sya, selalu pujuk saya, selalu mengalah bila bergaduh. hehehe sorry ye makwe awak ni kuat merajuk, nak buat cane kan, tapi awak sabar ye layan hahahhahaa. sayang awak sangat. bila saya stress awak sanggup nak dtang dri melaka sampai ke bangi untuk tenangkan sya. maigoddd terharunya syaaa ahahhahahhaha. sya mintak maaf sayang sbb selalu bebankan awak dengn masalah sya *nangis* ye ahh sya sekarang belajar, takde sesape semua jauh, sya takde tempat nak mengadu nak bercerita, tapi sekarang bila awak ada semuanya dengn awak je, awak je yg rajin dengar sya cerita benda benda bodoh hahahhaa. kesian awak. awak tak kesahkannn....... eh awak kesah ke tak sya cite gak. hahahahha. 

Tahun ni 13.November 2016 eh silap tahun lepas hahahahhaa. yela sekarang dah 2017 kan ye ye ye sya slah. haaa tu tarikh first kita meet, itu sbb sya nak jumpa sbb nak nak tanya benda penting, and cerita benda penting dari A sampai Z haaa tudiaaaaaaaaaaa, tarikh tu jugak lah semua kesalahan kesilapan semua terbongkar kan. dan dah tahu siapa betul siapa salah. hehehe. 



hahahhahah tada gambar sebagai bukti lepas dah cerita semua, hahahahah sayang why your mata bengkak ni. ohh lupa you cakap you bru bngun tidur masa ni. baru lepas mandi. haaa masuk kereta semerbak bau perfume faveret sya. hahahah tapi diam je. ego punya pasal sbb masih simpan sakit hati yang membara hahahhaha.pada dulu sampai sekarang tak berubah. mesti pakai perfume yg sya suka baunya. then kalau nk gunting rambut mesti buat style yg sy suka. auchhh, ahhahahahhaha. haaa mula la tu sengih sengih nak cakap "nmpk tak sya syang awak lagi" ahhahahhaha tahu dah perangai awak biy, hahahhaa then start pada tarikh tu sampai sekarang, saat saya menulis coretan ni. aicecehhh. ahhahahhaa semua benda berubah. kita dah berbaik balik dah start chat chat mcm dulu. hahahha ee gedikkkkkkkkkkkkkkk.  ye sayang sya ngaku dulu saya sayang awak then sayang tu bertukar jadi perasaan bencii. tapi sekarang dengn izin tuhan dan berkat doa arwah mak awak kita kembali bersatu balik alhamdulillah, perasaan sayang sya dkat awak makin bertambah tau. hehehehe. sya harap perasaan sayang saya dekat awak dan perasaan sayang awak dekat saya takkan berubah sampai bila bila sampai syurga syaang, hehehehhehe. gambar masa first date takde la. tapi masa first date lepas kita baik tu kita kekok lagi, still cakap kau aku lagi hahahhaa. tpai bila dah kali kedua ketiga. hahhahaha malas cakap ahh. ahhahahhaha

 

payung kit gambar orang tu send dekat kita. hahahaha nak suruh kita puji dia hensem le tu hahahaha.




eh sayang macam dah panjang lebar sya membebel ni. ahhahahhahaha. ok ok dah dah cukup sampai disini saja coretan saya untuk awak, akhir kata dari sya, sya nak cakap terima kasih sayang sbb ada dnegn sya waktu jatuh bngun saya, dan sya harap sya pun dapat ada waktu jatuh bangun sya, terima kasih sbb jadii penasihat sya, hehehe terima kasih sbb sabar dengn perangai degil keras kepala saya, terima kasih sayang untuk selama tempoh kita kenal ni. kenal setahun then gaduh setahun lebih then ok balik sampai lah sekarang. then saya harap benda ni kekal sampai bila bila. insyaallah kita sama sama doa yaa sayang. saya nak ucapkan terima kasih selama kita kenal awak tersangatlah penyabar orangnya. tahan dengan perangai saya, tahan dengn rajuk saya, awak sorang je sayang boleh handle sya 😭😭😭😭😭ye betul tak tipu. awak sorang je yang faham sya, yang tahan dengn perangai saya, yang tahu nak handle sya bila marah merajuk sedih semuanya laaaaaa. serius tak tipu. i loveyou so much sayang. sya harap awak akan ada dengn saya sampai bila bila tau. jangn tinggalkan saya lagi tau, taknak dah hilang awak 😭😭😭 cukup lah ada awak sorang, terima kasih untuk segalanya sayang, sya sentiasa doakan yang terbaik untuk kita dan untuk awak, cepat cepat kumpul duit khawin yaa sayang, saya tunggu awakkk. hehehehe. sayang awak sangat sangat, againt. HAPPY ANNIVERSARY MY BABY BOO i loveyou so much 💕💘 cukuplah sampai disini. nnti kita jumpa ya baby hujung bulan. hadiah untuk awak bulan depan sya. sbb sya betul betul tak sempat. maaf sayang. yg penting awak sentiasa ada dalam hati dan doa saya. hehehehe. 





nota kaki: sya tahu bnyk typo ni, sbb laju je sya typing, harap awak faham. bnyk lak terima kasih hahahahahhaa/




ILOVE YOU SO MUCH
MOHAMMAD AZLAN 💓





yang benar,
buah hati awak
mokcah