You Don't Know Me
You Don't Know Me!

Heyyy..



Hai, Mokcah for short. 97. Malacca.

Wish list.

Kereta
Good work
new iPhone
You
Safety Officer

Sayang

Heyyooo

Sayanggg. 
Sayang is something you know. Something yang semua orang akan ada perasaan tu. even binatang sekali pun tau. But now a days aku ada jugak jumpa orang tu cakap sayang tu murah sangat. Nooo. Sayang tak murah. Sayang tu mahal dan sangat beharga. Bergantung kepada cara penerimaan kau mcm mna. Bergantung kepada cara kau fikir mcm mna. Itu jeeee. Jangan bermain dengn sayang ni. Once you dah terikat dengn sayang. Haihhhhhh. Yang merasa je la dapat rasa mcm mna perasaan tu. 

Honestly aku jenis susah nak sayang orang. Sebab aku tahu sayang tu terlalu beharga 😌 aku mesti akan letakkan sayang tu no 1 dalam hidup aku. Sayang family? Of course la aku sayang family aku. Tak perlu nak cakap dekat sini sbb memang dari kecik lagi diorang aku paling sayang. Semua pun tahu. Sekarang aku nak cakap pasal perasaan sayang aku untuk orang lain. Came on weh. Kita manusia biasa yang Allah kurniakan kita perasaan untuk sesama manusia. Macam aku cakap tadi lain orang lain caranya kan. Depends on how you get and how you give. 

Macam aku yess. I also get my rasa sayang tu from someone yang yaaa cuma hadir sekejap jee dalam hidup aku. Yaaa serius. Just for a couple of weeks. But i can feel deeply dia punya rasa tu sampai aku pun jadi terlampau sayang. Hmm πŸ˜” salah aku ke bila aku mula sayang orang. Salah aku ke bila aku terlampau sayangkan orang 😭 Ya Allah. Sumpah i cannot deal with it till noww. I cannot erase what feel about him πŸ˜” i dont know why every day every time i always ingat dia. Nampak dia. Dengar suara dia. Mcm orang bodoh tahu tak 😭 i cant move on. Its not easy for me πŸ˜”

Every day i woke up. And of course i’ll check my handfone. And every day jugak i wish your name will clearly pop up  on my notification like before ☺️ Hmm how i miss you 😒 setiap kali fhone bunyi mesti aku automatik terjaga. Nak tengok siapa. And selalu selalu selalu selalu sangat berharap its from you biy 😒 but no. Its not from you 😞 

Its hurt 😭 i can handle thiss. Because i love you too muchhhhhhh. Can you realize this biy. Hmm of course not. Because im not your choose 😊 for your info biy. I really love you so muchh. You change me. Walaupun you tak sedar. You ubah cara i berfikir dari budak budak kepada yang matang. You ubah cara i bercakap. Dari cakap kasar terus jadi lembut. And yang paling penting you ubah hati i Dari hati batu kepada someone yang really love you and also can accept all the way you are. Waktu kita baik lagi. You dah pesan suruh i berubah. Jangan pergi tempat tempat mcm tu lagi. Yess i do. But on last friday i cant stop my self to meet you. I tahu you ada. I want to see you. Bcs i miss you so muchhh. So i choose to go there and see you. I dont expect you will come and say something to me πŸ˜”  its make me really happy 😍 wanita terbahagia terus laaa. Hahahahahaha

Only have 2 weeks more before we will meet again. Omg i cant wait. Hahahahaa. Dah janji dengn you yang i nak kurusss. Ahhahahaa so i akan tepati janji i untuk kurus. Hehehehe. You cakap kalau tak kurus nnti siaplaaaa. Hahahhahahaha. Ya ya ya nnti i kurus ok. Ehhehehee. You know what. I tak kesah pun kalau you tak reply chat i. Hehe. Cukup la sekadar i dapat meluahkan apa yang i rasa. Itu pun dah cukup lega dah. So aku harap kau tak rimas πŸ˜‚ hehehe. Takpelahh. Baca je laaa. Tak reply pun takpeee. Hehehe. 

Aku janji aku akan tunggu kau sampai bila bila ☺️ And paling penting aku akan dengar cakap kau. Hehehe. Aku mintak maaf untuk apa yang jadi last week. Aku buat semua tu sebab aku nak jumpa kau. Nak tengok kau. Ok janji lepas ni taknak buat perangai lagi dah. Aku tunggu kau je ok 😊  i’ill stop everything just for you. Seriusss πŸ˜‰ 

Sayang pls realize how much i loveyou ok. If you read this. Yaa i just want you to know that i really love you also miss you so muchhh. Jaga diri ok. Kerja elok elok. I’ll always support you baby 😎

Manusia yang paling sayang dekat awak MAA